dijous, 2 de juny del 2011

enhorabona!


Eleccions passades. Nervis més temperats. Poc a poc tot torna a la normalitat. Fent un xicotet balanç del que han sigut estes Eleccions Municipals, dir que ens n’alegrem moltíssim per l’alt nivell de participació al nostre poble, un 93% és cosa ben digna, el que vol dir que a Salem la gent s’hi preocupa pels dirigents que durant quatre anys van a portar les rendes municipals. Ara, caldrà seguir-los de prop per comprovar que tot allò, o gran part del que ens han promés, ho compliran i que no van a fer barrabassades.

Nosaltres, el Bloc-Compromís, una altra vegada ens hem quedat en tercera posició i, inexplicablement, pensem nosaltres, el vot que ha perdut el PSOE ha anat a parar al PP, cosa que no ha passat en la resta del País on Bloc-Compromís han sumat el vot de disgust de l’esquerra, aconseguint, no sols representació parlamentària, sinó, que han aconseguit convertir-se en la tercera força política del PV. Caldrà, doncs, seguir els passos dels nous diputats valencianistes i/o nacionalistes, perquè, sense lloc a dubtes, aquesta colla de diputats taronja ens donaran moltes sorpreses i trauran moltes veritats amagades a la llum, sense complexos, com ho han estat fent en aquests darrers mesos. I no ho vorem per Canal 9, no, ni per TVE si guanyen els populars les Generals que ja estan ahí, ni tampoc per les privades, que ja s’encarregaren en el seu dia de què estiguessen en mans del seus, però ho vorem per eixa finestra oberta al món on, fins ara, encara no controlen: internet i youtube, facebook, twitter, blogger, etc

Nosaltres volem donar les gràcies a eixe 23% de la població que ens ha votat a Salem, i volem creure’ns que ho han fet perquè consideraven la llista del Bloc la millor per governar Salem, perquè quan nosaltres férem la llista, pensàrem en això i en res més: homes i dones preparats per afrontar un repte difícil com és el de portar un ajuntament endavant. La nostra llista no està feta buscant a qui arrastre més vots familiars, que pareix ser que és el que fa guanyar eleccions al nostre poble, ni gent a tiri baldiri per omplir llista i després “si te he visto no me acuerdo”. Ho sentim molt, però nosaltres no som així, som gent exigent, primer que res, amb nosaltres mateixos, i tenim molt clar què és el que volem per al nostre poble sense exigir res a canvi.

Començarem una nova legislatura on formarem part de l’oposició, que a Salem no ha existit mai, perquè pareix ser que ací o manes o ja no t’interessa per a res la política municipal. Serà interessant a partir d’ara anar als plenaris, perquè el poble s’enterarà de coses, i a més, farem funcionar l’INFOBLOC, fullet informatiu on contarem tot allò que creguem que el poble ha de saber. Però els internautes podran, també, entrar en “facebook salem” o en la nostra web “el bloc de salem” que ara esteu consultant, on hi anirem donant informació de tot allò que pensem que ens pot ajudar a conèixer la realitat del poble.

Potser estes línies a algú els semblen un tant dolgudes. I tant! Som humans i tenim sentiments, però també tenim el seny necessari per acceptar la voluntat popular que, amb raó o sense, sempre serà qui diu l’última. Ara, a treballar pel poble, encara que siga des de darrere, i a aconseguir el millor per als salemeres i salemeres.