dimecres, 2 de juny del 2010

salem també ha signat



LA RECOLLIDA DE SIGNATURES PER TV3 AL PAÍS VALENCIÀ, EN EL SEU TRAM FINAL

JOSEP GUARDIOLA SERÀ L’ÚLTIM SIGNANT

Josep Guardiola donarà el seu suport a la campanya de recollida de firmes Televisió sense fronteres, que té per objectiu legalitzar les emissions de TV3 al País Valencià. La firma de l'entrenador del FC Barcelona serà l'última, ja que aquesta iniciativa popular (ILP) ja ha aconseguit reunir el mig milió de firmes necessàries. Segons ha informat Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ja compten amb 550.000 firmes, una xifra que consideren suficient per passar la barrera del procés de validació.

Aquest divendres, doncs, es tancarà la campanya. I per aquest motiu ACPV ha demanat un últim esforç als seus col·laboradors i a totes aquelles persones que creuen que des del País valencià s'ha de poder veure els canals de la televisió pública catalana TV3 que firmin el manifest abans que acabi la setmana. De moment, però, els organitzadors ha qualifiquen la campanya d'un “gran èxit de participació”.

La campanya ha comptat amb un important suport de nombroses persones individuals, associacions, sindicats i partits, i també de personalitats diverses dels àmbits de la cultura, la política o l’esport