divendres, 1 de maig del 2009

la bién pagá


Vergonya, senyors, vergonya! Diuen que digué Jaume I als seus cavallers en un momento de la nostra història, i potser que nosaltres, els valencians i les valencianes d’ avui, hàgem de repetir aquelles paraules observant la nostra realitat política.

Per un costat els del PSOE, fent-ne de les seues, una més, i en van ja tantes! Aquesta gent ho tenen molt clar, no fan res que no els siga rentable en vots. Doncs, com si res, tingueren la poca vergonya de votar el passat dilluns 27, juntament amb el PP-una altra vegada i no passa res-, contra l’adhesió de la Generalitat Valenciana a l’Institut Ramón LLull que proposava el grup parlamentari de Compromís(Bloc-Iniciativa).

L’Institut Ramon Llull, patrocinat pel govern d’Andorra, Catalunya, les Illes, la ciutat de l’Alguer i la xarxa Llull de ciutats valencianes com Sueca o Gandia, és l’ encarregat de portar la cultura catalana per tot el món, per a entendre’ns, com l’Instituto Cervantes per a la cultura castellana.

Aquest fet dels socialistes valencians no és gens d’extranyar, perquè és la línea que des de Lerma -primer causant de tota la malària contra el valencià i contra el País Valencià- s’hi ve desenvolupant. I tot per guanyar eleccions, perquè no els importa res més. Aquesta gent -i ho sent de veritat, amics/amigues socialistes que tantes diatribes m’heu dedicat en el meu blog- són capaços de prostituir la mare que els ha parit per aconseguir poder, cosa que demostren dia sí i dia també. Ah! I no es perdeu les declaracions d’Alarte, el primer dirigent socialista, segons el qual, va ordenar votar en contra perquè “ es un sentir mayoritario de la sociedad” Pur i dur populisme. Així, el dia menys esperat, són capaços de legalitzar la pena de mort o qualsevol altra barbaritat perquè “ es un sentir mayoritario de la sociedad”

Parlant de populisme: "A esos que querrían ponernos a nosotros con la cabeza boca abajo no vamos a darles el gusto. ¡Vamos a rematarlos! ¡Vamos a rematarlos!" Són les paraules, ni més ni menys, que, de l’alcalde de Xàtiva, president de la Diputació de València i president del PP provincial, el qual, no satifet amb aquestes desqualificacions continuà i qualificà de "gilipollas a esos que dicen aleshores y gairebé” Totes aquestes barbaritats, impròpies d’un personatge públic que, com a mínim, se l’ha de suposar educat i respectuós, el senyor Rus els les dedicades als mestres i professors del País Valencià arran de la massiva vaga celebrada el passat dimarts dia 28 contra la política educativa de la Generalitat Valenciana i a favor de l’ensenyament públic.

I si en voleu més, pareu el cabàs! Em referesc al cas Gürtel, la trama corrupta en què està pressumptament imputat el President la Comunitat Valenciana l’està investigant i ell, com si res, fins i tot es permet el luxe, com un monarca absolutista, d’ignorar i no contestar les preguntes dels parlamentaris valencians sobre el tema que, com digué la portaveu del grup Compromís, el President valencià ha deixat les Corts valencianes a nivell de “cloaca” i “ha aconseguit que tots ens miren i es riguen dels valencians”, cosa ben certa, no cal més que escoltar tertúlies radiofòniques o televisives, així com llegar premsa, a nivell de tota Espanya.

Què en traurem de tot aquest desficaci? Em sembla que res de res: “ Mas vale ser puta y bien pagà, que no honesta i arruinà” o alguna cosa així.

2 comentaris:

DE TOT UN POQUET ha dit...

Ells ja ho tenen bé (PPOE)... ara bé... què serà de nosaltres? Que ho diguen clarament... i ja sabrem a què atendre'ns

particalango ha dit...

sarpictacalenga