dijous, 10 de juliol del 2008

Què volen aquesta gent!



No puc comprendre-ho! Però com pot un Govern negar la lliure elecció d'informar-se a la gent d'un país? Ni que estiguérem en una dictadura. Açò és vergonyós. I ningú diu res, és el que més em crida l'atenció. En altres indrets aquest desficaci en seria més que suficient per a què la gent eixira al carrer i diguera la seua, i a la seua manera, o que polítics -siguen del partit que siguen, perquè supose que al mateix PP també hi haurà gent que li cau la cara de vergonya-, així com institucions, entitats cíviques, etc, diguen PROU! i que facen res.

Bé, doncs, un altre jutjat que li dóna la raó a la Generalitat i van atancar dos repetidors més. Ara serà la Costera i la Ribera les que ja no podran veure TV3. Naturalment, els jutges amb les lleis a la mà, no poden fer altra cosa més que dir que els repetidors d'ACPV són il·legals, clar que sí. Igual que és il·legal veure Canal 9 a les Illes i a Catalunya, i allí estan encantats en veure-la i a ningú se li ocorreria denunciar-la per a tancar l'emissió. Però els valencians sóm diferents, desgraciadament, però diferents, sobretot, per a fer riure el món.

A més a més la Generalitat té la poca vergonya de voler negociar les emissions de les TVs amb els altres territoris, però imposant la seua voluntat. Però de què van aquesta gent? Tot té una explicació i ben senzilla. Canal 9 els està fent guanyar elecció rere elecció, encara que segons diuen ells és una TV ben plural i democràtica, però qualevol que veja les notícies d'autobombo a favor del PP i com els trauen a la resta dels partits la misèria en què es menegen, o si voleu, les tertúlies en què sols hi apareixen gent de la seua corda, tirant-los floretes i amassacrant l'oposició, amb eixos dos exemples hi ha més que suficient per a creure's com són de misserables aquesta gent.

Esperarem que vinguen les Digitals, encara que em semble que anirem a pitjor! I pensar que gran culpa de tot açò, i de tantíssimes altres coses, la va tindre el PSOE -per això ara estan tan callats-, i aquell Ministre d'Interior "de cuyo nombre no quiero acordarme" que no va permetre que ací poguéssem veure TV3 o aquell altre Vicepreident d'origen andalús que per a la seua comunitat sí que va deixar les coses ben resoltes, però per als valencians, ni aigua.